Light of the Soul - Praktijk voor Bewustwording Inzicht & Groei

Bach Bloesemtherapie

Bach Bloesemtherapie werd in de jaren 30 ontdekt door een vooraanstaand Londens arts, Dr. Edward Bach. Bach bloesem remedies zijn zuivere, natuurlijke producten, die voor iedereen, ook kinderen en dieren, gemakkelijk en veilig in gebruik zijn. Het zijn geen geneesmiddelen en er bestaat ook geen risico van overdosering, verslaving of bijwerkingen. De Bach bloesem-remedies zijn veilig te combineren met reguliere medicatie of zelfzorggeneesmiddelen.

Wanneer men ze langere tijd gebruikt werken de remedies in op diepe emotionele blokkades en vastzittende of negatieve houdingen. Ook zijn ze perfect te combineren met andere energetische geneeswijzen zoals bijvoorbeeld Reiki of edelsteentherapie. Bach bloesem-remedies worden bijvoorbeeld gebruikt bij onverwerkt verdriet, gemis aan zelfvertrouwen, onzekerheid, besluiteloosheid, combinatie met elkaar, iedere denkbare gemoedstoestand kan behandelen, vormen ze een tijdloze methode waar iedereen baat bij kan vinden. De Bach bloesemremedies bieden een zachtaardige manier om negatieve gemoedstoestanden te doorbreken, burn out, spanningen, stress, depressie, onrust, verwarring, irritatie, leerproblemen enz. Elke remedie is bestemd voor een andere specifieke emotie, stemming of persoonlijkheid. Omdat men met de remedies, afzonderlijk of in 

Er bestaan natuurlijk ook andere talloze alternatieve geneesmiddelen, zoals homeopathie en kruidengeneeskunde, die gewonnen worden uit planten. Maar deze middelen bestrijden met name lichamelijke aandoeningen. De Bach bloesemremedies daarentegen werken op de persoonlijkheid en op emotionele gemoeds-toestanden, zoals ongeduld, angst, onzekerheid of verdriet. De remedies worden daarom gekozen in overeenstemming met de stemming en het algemene karakter van de persoon. Een benadering waarbij het innerlijk evenwicht voorzichtig hersteld wordt.

Wat ik, als  Bach bloesemtherapeut door middel van een Bloesem-consult doe, is, op intuïtieve wijze bepalen welke remedies bij je passen en daarmee een flesje samenstellen met maximaal 5-7 verschillende remedies. Een bloesem-consult verloopt bij voorkeur via mail. Het flesje met remedies dat ik, na het consult, voor je samenstel krijg je per post toegestuurd. Hiervoor hoef je niet thuis te blijven, daar het (plastic) flesje in een luchtkussen-envelop wordt verstuurd en door de brievenbus kan. De verzendkosten zijn in de prijs inbegrepen.

Bach bloesem consult per mail € 25,=

Voor meer informatie of het aanvragen van een consult mail naar info@lightofthesoul.nl