Light of the Soul - Praktijk voor Bewustwording Inzicht & Groei

Engelenhealing

Engelenhealing is een mooie en liefdevolle manier van heling met behulp van de energie van o.a. de Aartsengelen. Tijdens een healing nodigen we de Aartsengelen uit om healing en verlichting te brengen voor jou, op elk gewenst gebied. Tijdens een engelenhealing fungeer ik als een soort van tolk tussen jouw en de engelen. Het komt erop neer dat ik tijdens een engelenhealing op een liefdevolle en efficiente manier ruimte creëer voor de positieve energie van de engelen. Hierdoor kom jij weer in je kracht te staan en kom je weer in balans. Ook je chakra's en je aura worden helemaal gereinigd en in balans gebracht.

Tijdens een healing worden energetische of emotionele blokkades weggehaald en komt hiervoor in de plaats een liefdevolle en helende energie. De energie werkt na een healing nog zeker 24 uur tot een week door. Na een healingsessie kun je meteen heel blij en opgewekt voelen, maar het komt ook voor dat je je vermoeid voelt of erg emotioneel bent. Jouw systeem heeft dan tijd nodig om de oude energie los te laten en de energie van de engelen te integreren. Het uiteindelijke resultaat is een blij, fit, gezond, opgeruimd, gelukkig en energiek gevoel.

Engelenhealing werkt bij tal van lichamelijke, emotionele en mentale klachten, zoals: Vermoeidheid, stress en burnout, angsten, fobieën, faalangst, onzekerheid, verdriet, scheiding, rouwverwerking enz.

Wil je graag een healing voor iemand anders aanvragen, dan kan dat, maar het is wel belangrijk dat deze persoon zijn toestemming geeft. Met uitzondering van kinderen tot 12 jaar.

De engelenhealing wordt op afstand gegeven, duurt over het algemeen een half uur en de kosten bedragen € 12,50. Ook kun je kiezen voor een langere periode van healing:

Een maand lang, elke week een healing, voor € 40,= 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak  mail naar info@lightofthesoul.nl of stuur een What's app of sms naar 06 - 13 20 87 46

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!