Light of the Soul - Praktijk voor Bewustwording Inzicht & Groei

Over Light of the Soul

Dag lief mens,

welkom bij Light of the Soul, Praktijk voor Counseling, Coaching, Healing & Reading.


Mag ik mij even aan je voorstellen? Ik ben Nicole: engelenmedium, healer, reikimaster, bach bloesemtherapeut, energetisch therapeut, counselor, coach en hsp. In één woord: ik ben een lichtwerker! 
Tijdens een reading stem ik mij af op jouw energie en mag dan mbv orakelkaarten, engelen-tarotkaarten, lenormandkaarten en mijn sterke intuïtieve gaven boodschappen aan jou doorgeven over wat op dat moment voor jou belangrijk is. 
Je kunt bij mij terecht met vragen over werk, levensdoel, liefde, relaties, zielsliefde en verder alles wat jouw bezighoudt of waar je in vastloopt of tegenaan loopt in je leven. Je krijgt dan een boodschap over welke weg je zou kunnen inslaan, welke weg jou dichter bij je doel brengt en wat de toekomst mogelijk zou kunnen brengen. De toekomst ligt namelijk niet vast en is ook afhankelijk van welke beslissingen jij neemt en of je je hart volgt. 

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn altijd liefdevol en positief. Ik werk dan ook vanuit liefde, licht en zuivere intentie.

Ben je de weg een beetje kwijt, weet je het even niet meer, zit je niet lekker in je vel, heb je het gevoel dat je vastloopt, zit je in een moeilijke situatie of sta je voor moeilijke beslissingen en heb je behoefte aan iemand die een stukje op jouw pad meeloopt? Dan kan ik je tevens, door middel van counseling en coaching helpen om de zaken weer helder te krijgen en je een stukje de weg wijzen zodat jij weer verder kunt op je pad.

Ik woon en werk in Weert, Midden Limburg. De mogelijkheid bestaat dat ik bij jouw thuis kom voor een healing, reading counseling en/of coaching. Voorwaarde is dat je in de regio Midden Limburg, Brabant Zuid Oost woont. 

Woon je verder weg, dan blijft er altijd de mogelijkheid voor behandeling op afstand of e-mail consulten. Dit is net zo effectief als persoonlijke behandelingen. Het enige verschil is, dat ik niet fysiek bij jou aanwezig ben.


Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14114037.

Voor meer informatie over wat ik voor je kan betekenen, nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen op de site.

Vanwege de aard van mijn werkzaamheden ben ik het beste te bereiken via mail, What's app of sms.  Heb je dus nog vragen of wil je een afspraak maken, mail naar info@lightofthesoul.nl of stuur een What's app of sms naar 06 - 13 20 87 46. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!  


In liefde en licht

Nicole