Light of the Soul - Praktijk voor Bewustwording Inzicht & Groei

Reading

Tijdens een reading stem ik mij af op jouw energie en mag dan met behulp van diverse soorten  orakelkaarten, (engelen)tarotkaarten en mijn sterke intuïtieve gaven, boodschappen aan jou doorgeven over wat op dat moment voor jou belangrijk is.

Je kunt bij mij terecht met vragen over werk, levensdoel, liefde, relaties, zielsliefde en verder alles wat jouw bezighoudt of waar je in vastloopt of tegenaan loopt in je leven. Je krijgt dan een boodschap over welke weg je zou kunnen inslaan, welke weg jou dichter bij je doel brengt en wat de toekomst mogelijk zou kunnen brengen. De toekomst ligt namelijk niet vast en is ook afhankelijk van welke beslissingen jij neemt en of je je hart volgt.

Ben je de weg een beetje kwijt, weet je het even niet meer, zit je niet lekker in je vel, heb je het gevoel dat je vastloopt, zit je in een moeilijke situatie of sta je voor moeilijke beslissingen? Dan kan ik je helpen om de zaken weer helder te krijgen en je een stukje de weg wijzen zodat jij weer verder kunt op je pad.

De boodschappen die ik mag doorgeven zijn altijd liefdevol en positief. Ik werk dan ook vanuit liefde, licht en zuivere intentie.Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden: 

Korte Reading € 5,=

Heb je een dringende vraag waar je snel een antwoord op wil hebben? Dan is een korte reading het meest geschikt. Je mag dan 1 vraag stellen, waar je binnen 48 uur, per mail  een kort en accuraat antwoord op krijgt.

Persoonlijke Boodschap van je Engelen € 17,50

Bij deze open reading stel je geen vragen, maar laat je het aan je engelen en gidsen over welke boodschap zij jou willen doorgeven, wat dus op dat moment voor jou belangrijk is om te weten. 
Je ontvangt je reading per mail.

Thema Reading € 22,50

Heb je een vraag mbt een specifiek thema of situatie in je leven, dan is een thema reading heel geschikt. Je mag dan één vraag stellen mbt een bepaald thema, bijvoorbeeld: liefde, relatie, zielsliefde, levensdoel, werk enz. Je krijgt dan per mail  een uitgebreid antwoord op jouw vraag.

Grote Reading € 30,=

Heb je meerdere vragen dan kun je een grote reading aanvragen. Ik zal dan al je vragen meenemen en zo uitgebreid mogelijk beantwoorden. Tevens krijg je dan een korte persoonlijke boodschap van je engelen. Je reading ontvang je per mail.


Uitgebreide Reading € 40,=

Bij een uitgebreide reading mag je mij van te voren doorgeven welke vragen je hebt. Ik zal deze dan meenemen in de reading en zo uitgebreid mogelijk beantwoorden. Tevens krijg je bij deze reading een keltisch kruis legging en een persoonlijke boodschap van je Engelen over wat er op dit moment voor jou belangrijk is. 

Jaar Reading € 30,=

Een jaar reading geeft per maand aan wat er in die maand voor jou belangrijk is, welk thema er speelt of wat jou in die maand te wachten staat.
Een jaar reading begint in een willekeurige maand en loopt dan 12 maanden door. Een jaar reading kan dus ook beginnen in september en eindigt dan dus in augustus van het jaar daarop. Je ontvangt deze reading per mail.

Halfjaar Reading 15,=


Reading aan huis € 75,=

Woon je in de omgeving van Weert, dan is er de mogelijkheid dat ik bij jou thuis kom voor een persoonlijke reading/kaartlegging. De duur van het bezoek zal liggen tussen 1 en anderhalf uur, afhankelijk van het aantal vragen die je hebt en de aard van de vragen die je hebt. 


Wil je graag een reading aan huis voor meerdere personen? Bijvoorbeeld vriendinnen of familieleden, dan kan dat ook. Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden en tarieven. 

Prijs is inclusief reiskosten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak mail naar info@lightofthesoul.nl of stuur een What's app of sms naar 06 - 13 20 87 46. 

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!