Light of the Soul - Praktijk voor Bewustwording Inzicht & Groei

Reiki Afstandsbehandeling

Reiki geef je via je handen door aan anderen. De universele levensenergie stroomt door de handen van de behandelaar naar de persoon die behandeld wordt. Reiki kan via handoplegging doorgegeven worden, maar het is ook mogelijk reiki op afstand door te geven, een zogenaamde afstandsbehandeling. Deze is net zo effectief als een zogenaamde "hands on" behandeling. Het voordeel van een afstandsbehandeling is, dat je niet hoeft te reizen en lekker in je eigen vertrouwde omgeving en energie de behandeling kunt ondergaan.

Reiki bestrijdt niet alleen de symptomen maar werkt aan de oorzaak en is daardoor zeer doeltreffend bij tal van lichamelijke en psychische klachten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of behoefte. Je hoeft niet ziek te zijn of klacht-en te hebben om een behandeling te ondergaan. Puur voor de ontspanning kun je ook een reiki-behandeling ondergaan.

Bij voorkeur maak ik voor een afstandsbehandeling een afspraak, zodat je op het afgesproken tijdstip een rustige plek kunt opzoeken, waar je in alle rust je behandeling kan ontvangen. Als je een Reikibehandeling krijgt kun je dit als een 'warm' gevoel ervaren of kan het zijn dat je tintelingen voelt. Maar Reiki wordt door iedereen anders ervaren. Zelfs als je niets voelt, doet de energie zijn werk. Een behandeling kan nog enkele uren, soms zelfs dagen nawerken. Doordat er een nieuwe balans in je lichaam ontstaat is het mogelijk dat je na een behandeling vaker naar het toilet moet. Ik adviseer iedereen dan ook om na een Reikibehandeling veel water te drinken, zodat de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Klachten kunnen in eerste instantie toenemen, maar dit is meestal kortdurend. Opvallend is dat veel mensen tijdens en na de behandeling een gevoel van rust, vrede en bevrijding ervaren. Veel mensen slapen beter door Reiki.


Kosten voor een afstandsbehandeling bedragen € 12,50

Reiki abonnement, 4 weken lang elke week een reiki healing € 40,=
 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij op via info@lightofthesoul.nl of stuur een What's app of sms naar         06 - 13 20 87 46