Light of the Soul - Praktijk voor Bewustwording Inzicht & Groei

Reikibehandeling aan huis

Reiki geef je via je handen door aan anderen. De universele levensenergie stroomt door de handen van de behandelaar naar de persoon die behandeld wordt.Tijdens een reiki- behandeling plaatst de behandelaar zijn handen in verschillende posities op het lichaam op jouw lichaam. Als je het niet prettig vindt om aangeraakt te worden, geef dit dan voorafgaand aan de behandeling aan, dan werk ik in je aura en houdt mijn handen enkele centimeters boven je lichaam. Tijdens de behandeling lig je ontspannen op een massagetafel of zit je op een stoel en houd je je kleren gewoon aan. Alleen je schoenen doe je uit. Zorg verder voor gemakkelijk zittende kleding en doe sieraden zo mogelijk af.

Reiki bestrijdt niet alleen de symptomen maar werkt aan de oorzaak en is daardoor zeer doeltreffend bij tal van lichamelijke en psychische klachten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten en/of behoefte. Je hoeft niet ziek te zijn of klachten te hebben om een behandeling te ondergaan. Puur voor de ontspanning kun je ook een reiki-behandeling ondergaan. Reiki werkt namelijk heel ontspannend.

Voor een reiki-behandeling kom ik, met mijn inklapbare behandeltafel, naar jou toe, zodat jij in je eigen vertrouwde omgeving, in alle rust je behandeling kan ontvangen en je niet hoeft te reizen. Voorwaarde voor behandeling aan huis is dat je in de Gemeente Cranendonck of één van de aangrenzende gemeenten woont. Woon je verder weg dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid voor een behandeling op afstand. Deze is net zo effectief als een persoonlijke behandeling.

Indien je dit prettiger vindt is het ook mogelijk om een stoelbehandeling te ondergaan. Je hoeft dan niet op de behandeltafel te gaan liggen. 


Als je een Reikibehandeling ondergaat kun je dit als een 'warm' gevoel ervaren of kan het zijn dat je tintelingen voelt. Maar Reiki wordt door iedereen anders beleefd/gevoeld. Zelfs als je niets voelt, doet de energie zijn werk. Een behandeling kan nog enkele uren, soms zelfs dagen nawerken. Doordat er een nieuwe balans in je lichaam ontstaat is het mogelijk dat je na een behandeling vaker naar het toilet moet. Ik adviseer iedereen dan ook om na een Reikibehandeling veel water te drinken, zodat de afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Klachten kunnen in eerste instantie toenemen, maar dit is meestal kortdurend. Opvallend is dat veel mensen tijdens en na de behandeling een gevoel van rust, vrede en bevrijding ervaren. Veel mensen slapen beter door Reiki.

Reiki kan ook gecombineerd worden met andere geneeswijzen, zowel, regulier als alternatief. Reiki zal altijd ondersteunend werken. Reiki is er dan ook voor iedereen: baby's, kinderen, volwassenen, ouderen en zelfs dieren.

Reiki kan helpen bij burn-out, stress, depressie,vermoeidheidsklachten, rugklachten, hoofdpijn, (sport)blessures, pijn na operatie, chronische aandoeningen enz enz. Neem gerust contact met mij op en dan bekijken we samen of reiki iets voor jou is en welke vorm van behandeling het beste bij je past.

Kosten voor een behandeling aan huis van ± 45 minuten tot een uur 
€ 60,= Uiteraard kan een behandeling altijd iets uitlopen en is er altijd tijd en ruimte voor een persoonlijk gesprek of vragen die je hebt. Ik plan voor een afspraak aan huis dan ook 1 tot anderhalf uur in, omdat ik jou alle tijd en aandacht wil geven die je nodig hebt.

Voor vragen of het maken van een afspraak mail naar info@lightofthesoul.nl of stuur een What's app of sms naar 06 - 13 20 87 46

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!